خواص قهوه سبز و دیابت
کاهش دهنده ی مقاومت به
انسولین متمرکز می باشد یا به بررسی تغییرات تغذیه ای و تاثیر آن بر کاهش وزن و مقاومت به انسولین می پردازند.
کشف یک قرص یا کپسول طبیعی که به کنترل مقدار قندخون و تحریک کاهش وزن بطور همزمان کمک کند پیشرفت بسیار بزرگی در
درمان دیابت نوع 2 محسوب می شود. او ادامه می دهد: بر اساس تحقیقات ما وسایر دانشمندان امکان ابداع چنین درمانی وجود دارد.
در حقیقت شواهد بسیار چشمگیر اپیدمیولوژیکی و سایر شواهد موجود نشان میدهد که مصرف قهوه سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود .
در یک تحقیق بزرگ نشان داده شد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که روزانه 7 فنجان قهوه می نوشند نسبت به افرادی که تنها 2 لیوان قهوه در روز می نوشند ،
50 درصد کاهش می یابد . شواهد نشان میدهد که اسیدهای کلروژنیک که مواد فعال موجود درقهوه هستند در پیشگیری از دیابت و
بهبود کنترل قند خون در محدوده ی نرمال در افراد مبتلا به پیش دیابت ودیابتی موثر است.اسیدهای کلروژنیک گروهی از مواد هستند که
به طور طبیعی درسیب، گیلاس، آلو، آلوی خشک و سایر میوه جات و سبزیجات یافت می شوند.
بیشتر بخوانید :
خواص کاسنی برای مردان
قهوه سبز و جوش صورت
آلو سیاه
گل محمدی
به نقل از ساینس دیلی، اغلب افراد قهوه ی سبز را به دلیل خاصیت کاهش وزن استفاده می کنند و
نوعی قهوه ی رژیمی است به دلیل اینکه میزان کافئین کمتری به نسبت قهوهی عادی دارد.
گفتنی است: علاوه بر کاهش وزن، قهوه ی سبز سبب می شود تا قند موجود در خون نیز کاهش بیاید و
این کاهش قند خون باعث می شود تا فرد در معرض ابتلای کمتری به بیماری دیابت نوع دو قرار بگیرد.
پزشکان نوشیدن این قهوه را به افرادی که به ویژه دچار اضافه وزن و ریسک ابتلا به دیابت هستند توصیه می کنند.
خواص قهوه سبز و دیابت
پرفسور vinsonاز دانشگاه Scrantonدر پنسیلوانیا نشان داد که قهوه منبع اصلی طبیعی این مواد است.
مقادیر زیادی از اسیدهای کلروژنیک در قهوه ی سبز بو نداده یعنی دانه های قهوه یافت می شود ،البته دمای زیادی که
- ۹۷/۰۱/۲۰