آموزش کامل طرز تهیه ژیگو فرانسوی بسیار خوشمزه مخصوص مراسم و جشن ها
آموزش کامل طرز تهیه ژیگو فرانسوی بسیار خوشمزه مخصوص مراسم و جشن ها
طرز تهیه ژیگو فرانسوی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام ژیگو فرانسوی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل طرز تهیه ژیگو فرانسوی بسیار خوشمزه مخصوص مراسم و جشن ها
از سبزیجات پخته شده مثل هویج خرد شده ، لوبیای سفید پخته شده ، نخود سبز ، لوبیای سبز پخته شده برای دور چین ژیگو استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه ژیگو فرانسوی :
ران گوسفند :♦: 1 عدد
سیر :♦: یک بوته
نعناع و ترخان :♦: یک دسته کوچک
روغن مایع :♦: 100 گرم
کره :♦: 100 گرم
نمک و فلفل :♦: به قدر کافی
آموزش کامل طرز تهیه ژیگو فرانسوی بسیار خوشمزه مخصوص مراسم و جشن ها
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 10 نفر می باشد.
طرز تهیه ژیگو فرانسوی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه ژیگو فرانسوی ابتدا باید
استخوان های انتهای ران و استخوان سر ماهیچه را قطع می کنیم .
گوشت را می شوئیم ، خشک می کنیم .
سطح گوشت را با کارد سوراخ های عمیقی می نمائیم و پرهای سیر را پوست کنده در آن عمقا فرو می نمائیم.
روغن مایع را در قابلمه مناسبی می ریزیم . ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا روغن داغ شود .
ران را در قابلمه می گذاریم ، در آن را می بندیم ، گاهی آن را زیر و رو می نمائیم تا آب گوشت کاملا کشیده شود و دو طرف گوشت سرخ گردد .
بعد از سرخ شدن کم کم از کنار ظرف آب در آن می ریزیم . چند حبه سیر و نعناع و ترخان را بدون خرد کردن کنار ظرف ژیگو می ریزیم ، می گذاریم ژیگو پخته شود .
وقتی گوشت آماده شد ، باید کمی آب که در حقیقت سس گوشت است داشته باشد.
دسته سبزیجات را از ظرف خارج می نمائیم . کره را روی سبزیجات پخته می ریزیم ، می گذاریم آب شود و جذب سبزیجات گردد.
ژیگو را در دیس قرار می دهیم . چند حلقه از آن را می بریم ، کنار قطعه درسته می گذاریم .
سبزیجات پخته شده را اطراف ژیگو می ریزیم و سس را روی آن می دهیم.
آموزش کامل طرز تهیه ژیگو فرانسوی بسیار خوشمزه مخصوص مراسم و جشن ها
نکته حساس در طبخ ژیگو آن است که گوشت نباید به شکل گوشت آبپز درآید.
آموزش کامل طرز تهیه ژیگو فرانسوی بسیار خوشمزه مخصوص مراسم و جشن ها
- ۹۷/۰۷/۰۶