روش آماده سازی و طرز تهیه خیار شور به سبک آمریکایی بسیار ترد و خوشمزه
روش آماده سازی و طرز تهیه خیار شور به سبک آمریکایی بسیار ترد و خوشمزه
طرز تهیه خیار شور به سبک آمریکایی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام خیار شور به سبک آمریکایی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و طرز تهیه خیار شور به سبک آمریکایی بسیار ترد و خوشمزه
این ترشی ترد، کمی شیرین و کمی ترش بسیار خوشمزه است که کام شما را به هیجان خواهد آورد.
مواد لازم برای تهیه خیار شور به سبک آمریکایی :
خیار کوچک برش ضخیم داده شده :♦: 4 عدد
پیازحلقه شده نازک :♦: 2 عدد
نمک پاک شده :♦: 2 قاشق غذا خوری
یخ خرد شده :♦: 4 تا 5 فنجان
شکر دانه دانه :♦: 3 فنجان
سرکه سیب :♦: 3 فنجان
دانههای خردل :♦: 2 قاشق غذا خوری
دانههای کرفس :♦: 2 چای خوری
زنجبیل تازه ورقه شده ضخیم :♦: 4 عدد
روش آماده سازی و طرز تهیه خیار شور به سبک آمریکایی بسیار ترد و خوشمزه
خیارهای مناسب را انتخاب کنید و آنها را به خوبی شستشو دهید. خیارهایی را انتخاب کنید که سبز، سفت و بدون لک باشد.
طرز تهیه خیار شور به سبک آمریکایی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه خیار شور به سبک آمریکایی ابتدا باید
در یک کاسه بزرگ خیارها، نمک و پیاز را به آرامی بریزید و بعد آنها را به یک آبکش انتقال دهید، که در یک کاسه قرار گرفته باشد.
آنها را در یخ به صورت لایه لایه بخوابانید. روی آن یک بشقاب سنگین بگذارید و برای یک شب یا 24 ساعت آن را به همین طریق نگه دارید.
هنگامیکه خیارها در یخ میباشند شما شربت را تهیه کنید.
این کار برای دادن مزه انتهایی به خیارها میباشد.برای تهیه شربت آن، در یک قابلمه مناسب شکر، دانههای خردل، دانههای کرفس و زنجبیل را مخلوط کنید.
آن را حرارت دهید تا به جوش آید، حرارت را کاهش دهید و بگذارید 3 دقیقه بدون درپوش بجوشد.
آن را از حرارت بردارید و بگذارید خنک شود درب آن را ببندید و بگذارید کاملا سرد شود تا برای بقیه کار آماده شود.
وقتی که خیارها کاملا سرد شد، آبکش را از کاسه خارج کنید تا خیارها از آب جدا شود.
خیارها را به ظرفی دیگر انتقال دهید. شربت تهیه شده را توسط یک صافی پارچهای به خیارها اضافه کنید.
آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و گهگاهی آن را هم بزنید.
سپس آن را از حرارت بردارید. بهتر است از یک صافی استفاده کنید تا چاشنی شما از منافذ آن عبور نکند و تنها عصاره آن به ترشی شما افزوده شود.
برای نتیجه بهتر از صافی پارچهای استفاده کنید.
با یک ملاقه خیارها را وارد بطریهای مورد نظر ضد عفونی شده کنید. البته کمی از سر آن خالی نگه دارید.
روی خیارها باید با شربت داغ پوشیده شود. لبههای بطری را با یک دستمال مرطوب تمیز کنید.
درپوش آن را بگذارید، باید کاملا بسته باشد. آنها را در یخچال به صورت وارونه قرار دهید.
روش آماده سازی و طرز تهیه خیار شور به سبک آمریکایی بسیار ترد و خوشمزه
روش آماده سازی و طرز تهیه خیار شور به سبک آمریکایی بسیار ترد و خوشمزه
- ۹۷/۰۷/۰۶